Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Jornades e-Sènior: Gestions i serveis TIC per als més grans

dibuixEl Punt Òmnia de Valls  organitza en col·laboració amb el Pla d’Inclusió i Cohesió Social de Valls, una sèrie de xerrades  adreçades als més grans amb motiu de la celebració del Dia Internacional d’Internet, que se celebra aquest 17 de maig sota el lema: “e-Sènior: Gestions i serveis TIC per als més grans”.

Segons l’ informe TIC y Mayores, conectados al futuro. de la Fundación Vodafone España, tan sols un 30% dels majors de 65 anys fa servir Internet. Podeu llegir la notícia aquí.   (Marketing Directo)

estadístiques

Aquest  programa de divulgació de les TIC que posem en marxa des del Punt Òmnia de Valls forma part de les activitats del Programa d’Envelliment Actiu a Valls 2013 que organitza el Pla d’Inclusió i Cohesió Social de l’Ajuntament de Valls i el seu objectiu bàsic és que les persones destinatàries coneguin el ventall de recursos que ofereix la xarxa per als més grans i que es familiaritzin amb l’ús d’Internet, com a una eina útil i fàcil. El programa inclou 4 tallers i xerrades pràctiques sobre diferents serveis i gestions a Internet. L’assistència als tallers és gratis i es convida a tota la població sènior de Valls a participar-hi.

Aquestes xerrades i tallers es realitzaran a partir de la setmana del 20 de maig i tindran una durada de 1 hora aproximadament. El calendari de els sessions és el següent: 22 de maig, i 5, 12 i 18 de juny d’enguany. Les temàtiques d’aquest talleres seran, respectivament: Gestions i serveis a Internet relacionats amb la salut, a càrrec del CAP de Valls; Tràmits i gestions a la pàgina de la Seguretat Social, a càrrec d ela Seguretat Social de Valls; Ment activa, a càrrec del Pla d’Inclusió i Cohesió Social de Valls i e-DNI i certificats digitals, organitzat per l’àrea d’Informàtica de l’Ajuntament de Valls.

Les inscripcions es poden fer en persona a la seu de l’IMDL – Vallsgenera, a la carretera del Pla 37A, al telèfon 977 612 010, a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina  o al correu electrònic: omniavalls@gmail.com

Programa

Dimecres 22 de maig

Gestions  i serveis a la pàgina de la Seguretat  Social

Hora: 17-18h.

Lloc: Punt Òmnia Valls (Òmnia 1)

A càrrec de: Carme Turull –  Oficina Seguretat Social de  Valls.

Podeu veure les fotos de la Jornada AQUÍ.

Dimecres 5 de Juny de 2013

Gestions i serveis a Internet relacionats amb la salut

Hora: 10-11 hores

Lloc: Punt Òmnia Valls (Òmnia 1)

A càrrec de: Manel Cots – CAP de Valls

Podeu veure les fotos de la Jornada AQUÍ

Podeu accedir a la presentació del Manel Cots: Gestions i serveis Internet relacionats amb la salut

Dimecres 12 de Juny de 2013

Ponents: Dolors Carrilero i  Montse Gutierrez

Ment activa: jocs i activitats a la xarxa d’Internet

Hora: 10-11 hores i de 11 a 12 hores (2 grups)

Lloc: Sala d’actes VallsGenera  (edifici de Casa Caritat)

A càrrec de:  Montse Gutiérrez i Dolors Carrilero – Pla d’Inclusió  i Cohesió Social de de Valls

Podeu veure les fotos de la jornada AQUÍ

Podeu accedir aquí al: Dossier activitats taller memòria TIC e-sènior

 Dimarts  18 de juny

e-DNI i certificats digitals. Per a què serveixen?

Exemples  de gestions i serveis a Internet.

Hora: 11-12h

Lloc: Punt Òmnia Barri Antic de Valls – Centre Cívic La Fusta

A càrrec de: Ricardo González – Àrea d’Informàtica Ajuntament de Valls

Podeu veure les fotos de la jornada AQUÍ

Podeu accedir aquí a la presentació: edni