A punt la nova xerrada de les Jornades 2.0

sergi_marcen4 altaAquest proper dimecres 29 d’octubre tenim la propera xerrada de les Jornades 2.0: “Transformacions derivades del desenvolupament del sector mòbil i oportunitats d’ocupabilitat”, amb el Sergi Marcén López, responsable del desenvolupament del sector mòbil i de les TIC a la Direcció general de Telecomunicacions i Societat de la Informació i també, entre d’altres, és responsable tècnic del Barcelona Mobile World Capital de la Generalitat de Catalunya.

El Sergi Marcén ens parlarà de com les tecnologies mòbils han impactat en el nostre entorn, quines oportunitats ens ofereixen i de quina manera estaran presents en el futur més immediat. És una excel·lent oportunitat d’acostar-nos al tema  de la mà d’un expert i de poder consultar amb ell tots els possibles dubtes i curiositats.

Com sempre, la xerrada serà a les 19.30 h a  l’Hotel Class de Valls i esteu cordialment convidats.

Podeu fer les vostres inscripcions a:

Recepció I.M.D.L. Vallsgenera (edifici Casa Caritat): carretera del Pla 37A. 43800 Valls

Telèfon: 977 612010

Formulari d’inscripció en línia:  http://bit.ly/1gWnig3

Facebook:  https://www.facebook.com/omnia.valls