La BoletQuest

boletquizz
Aquesta activitat es basa en una tasca que es resol navegant pels recursos, unes quantes adreces web i jocs que fan més fàcil acomplir la tasca (inclouen uns a més a més: recursos útils no només per trobar bolets! Que ens proporcionen recursos tecnològics: anàlisi de virus, wikispecies,…) que finalment donarà uns resultats que podreu comprovar responent el BoletQuiz.

Aquestes activitats i tasques doten els usuaris de recursos i tècniques per a navegar de manera crítica per la xarxa, ja que s’habituen a visitar llocs recomanats.

Com a premi per haver realitzat la tasca s’obsequia a aquells que enviïn les respostes del qüestionari amb un salva-pantalles amb motius tardorencs. Per incentivar l’us de les activitats.

http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/boletquest

 

Aquesta entrada fou publicada el Divendres, 17/10/2008 (14:30) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, formació, gent gran, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.