La Wiki de la Jornada de dinamització de la Internet Social

wikisocial
Dins el marc de la Jornada de dinamització de la Internet Social de l’any 2008, es crea un espai Wiki per a que els dinamitzadors puguin anar aportant les seves experiències dies abans de la Jornada, per a que aquestes siguin presentades a la Jornada o simplement exposades a la xarxa, però sobretot per iniciar un intercanvi d’experiències entre els dinamitzadors.

Aquest intercanvi tenia una plasmació física el dia de la Jornada en l’espai Networking on es podien trobar in situ les experiències prèviament presentades a la wiki.

A més un cop passada la jornada s’inclouen les imatges d’aquesta i es manté obert esperant l’avaluació dels participants i recollint noves experiències.

 http://internetsocial2008.cat/wiki/

 

Aquesta entrada fou publicada el Dimarts, 25/11/2008 (09:41) i està arxivada dins Adults, formació, génere, gent gran, inserció laboral, joventud, maquinari, programari, risc d'exclusió social, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.