El taller ‘TIC i Creativitat’ escollit com a bona pràctica dintre del llibre ‘Experiències del programa Òmnia (2011-2014)

Des de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Benestar Social -dintre de la col·lecció de llibres ‘Eines 24’- s’ha editat una obra dedicada a les experiències que portem a terme des dels projectes del Punt Òmnia. Aquest llibre titulat Experiències del Programa Òmnia (2011-2014) ha estat publicat en format digital per a totes les professionals del sector, i de consulta per tothom qui ho vulgui.

En ell s’hi han recopilat un total de 30 pràctiques escollides al llarg d’aquests tres anys de tots els Punts Òmnia del territori (on hi ha un total de 120 punts), i el Punt Òmnia de l’Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet, ha estat escollit gràcies al taller ‘TiC i creativitat’. Aquest s’ha realitzat durant tres anys al Punt.

Així doncs, estem d’enhorabona perquè aquest serveix d’exemple per altres punts o centres que treballin amb les TIC, i que vulguin combinar la imaginació i l’apoderament mitjançant la fotografia digital i els recursos TIC actuals.

Podeu veure el llibre en aquest enllaçfoto taller TIC i Creativitat, l’experiència la trobareu a la pàgina 18 del mateix.

 

 

 

Fotografia de les participants del taller ‘Tic i Creativitat’ que van anar a l’exposició ‘Colita perquè si!’ que és feia a La Pedrera, Barcelona.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *