Visita BlogL’Hosfera al Museu de L’Hospitalet i Biblioteca Can Sumarro

Aquest passat dimarts, des del col·lectiu BlogL’Hosfera format pels diferents Punts Òmnia de L’Hospitalet, s’ha organitzat una visita al Museu d’Història de L’Hospitalet i a la Biblioteca Can Sumarro. Una vuitantena d’alumnes dels diferents Punts han estat partícips de l’activitat, enriquint la visita a partir de les seves anècdotes i experiències. Doncs el Museu d’Història de L’Hospitalet recull imatges de diferents llocs emblemàtics de la ciutat, d’aquells camps que ara son edificis i asfalt, dates cronològiques de l’època industrial, passant per la República, el franquisme i més tard la transició, moments que, moltes de les persones ahir visitants, havien viscut i estat protagonistes. Va ser tota una fortuna per la gent més jove sentir totes aquelles vivències de primera mà.

Per altre banda, vam acabar d’omplir la tarda visitant la Biblioteca Can Sumarro, un altre edifici històric, actualment una biblioteca, la més antiga de la ciutat d’Hospitalet. Allà ens esperava l’exposició d’homenatge a Gloria Fuertes, una escriptora que ha acompanyat en el creixement de moltes persones.

Aquestes imatges son un resum de totes les impressions sorgides durant la visita.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *