Taller Costura

En el taller de Famílies & Òmnia d’aquest mes, la protagonista ha estat Mª Carmen, qui ens ha ensenyat a fer unes pràctiques bosses per a guardar les pinces de la roba. El material necessari es basa en un tros de tela (pot ser reciclat d’alguna peça de roba), una perxa i fil i agulla; en el nostre cas vam fer-ho amb màquina de cosir.

El tros de tela hauria de ser rectangular, de manera que al doblegar-ho per la meitat quedi un quadrat més o menys de 50cm x 50cm, o una mica més gran que la perxa per a que aquesta entri dins. A una de les cares del quadrat, se li fa una obertura per a que càpiga la mà i amb la màquina de cosir se li fa una vora per a que no s’escapi la roba. A continuació, amb la màquina cosim les vores del quadrat, deixant una obertura d’ 1cm al mig de la part superior de la bossa, per on sortirà el ganxo de la perxa. Per últim, només cal donar la volta a la tela perquè les costures quedin dins, posar la perxa per dintre i buscar-li un lloc per penjar-la. Ja tenim la bossa llesta per a guardar les pinces!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *