Cinefòrum Banc del Temps

Una proposta de BlogL’Hosfera al llarg d’aquest curs ha estat treballar l’economia social i solidària, a partir dels Bancs del Temps. L’activitat principal ha estat el passi d’un documental sobre una experiència real de Banc de Temps, fent partícip al públic amb les seves opinions, experiències i propostes.

L’activitat s’ha dut a terme en dos espais i horaris diferents per tal d’arribar al màxim públic possible, doncs primer es va fer en horari de tarda en el barri del Gornal, part sud de L’Hospitalet; i, més endavant, en horari de matí en el barri de Pubilla Cases Can Vidalet, part nord de L’Hospitalet. Ambdues sessions van ser molt interessants gràcies a la participació de les persones assistents, doncs van sortir diversos projectes que s’estan realitzant a les nostres ciutats i propostes que esperem poder engegar amb el temps.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *