Sant Jordi

Aquesta diada de Sant Jordi, el Punt Òmnia va sortir al carrer per a realitzar una activitat relacionada amb el dia del llibre i la rosa.

L’activitat consistia en fer un punt de llibre, amb una simple goma elàstica i imatges relacionades amb Sant Jordi. La goma es talla a la mida desitjada, es cusen els extrems per a fer una cinta i, amb cola calenta, s’enganxen les imatges prèviament plastificades.

A més a més del grup d’alumnes de l’Òmnia que vam realitzar l’activitat, la gent es parava al passar, mirant amb curiositat; algunes persones, fins i tot, preguntaven que fèiem. Va ser una oportunitat sortir al carrer per a fer-nos més visibles al barri, amb una activitat senzilla i vistosa.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *