El Punt Òmnia Centcelles de Constantí, a Tarragona, participa a la Fira Multisectorial Constantí 2016


El passat cap de setmana, del 6 al 8 de maig, l’Associació de Veïns Centcelles i el Punt Òmnia Centcelles (entitat gestora FAVBIC) del municipi de Constantí, a Tarragona, van participar amb un estand propi a la Fira de Constantí.

En altres edicions, el mateix Punt Òmnia va participar a la fira amb un estand conjunt amb l’Ajuntament de Constantí, en el qual s’hi van realitzar tallers pels més petits en col·laboració amb el Centre Obert de Constantí.

Enguany, però, el Punt Òmnia Centcelles ha tingut presència compartida amb l’AAVV a la Fira de Constantí, en la qual s’hi han celebrat una pila d’activitats en aquesta petita mostra d’entitats, indústria i comerç local.

Podeu llegir la notícia sencera que van publicar els mitjans de comunicació del municipi clicant en aquest enllaç. L’organització del Punt Òmnia ha volgut subratllar la tasca que va realitzar la Sandra García, monitora de suport del projecte de la FABVIC-SAI, ja que amb ella s’han pogut recuperar moltes activitats que l’Associació de veïns de Centcelles fa anys que no feia.

El Punt Òmnia Centcelles també ha dit que properament es publicaran noves notícies dels companys dels Punts Òmnia de Ponent de Tarragona, amb motiu de la Firavida que es va celebrar el passat maig: tota una experiència!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *