Tasca socioeducativa al PO AVV Centcelles


El Punt Òmnia Centcelles de Constantí, gestionat per la FAViBC, ha participat el passat 9 de juny en la festa veïnal de final de curs 2016-2017.

Organitzat a la plaça de les Escoles Velles per l’Ajuntament de Constantí, l’acte de cloenda del curs ha comptat amb la presència de tots els serveis educatius vinculats a l’Àrea d’Ensenyament, Serveis Socials i Joventut de l’Ajuntament de Constantí.

La festa, que s’ha celebrat al Parc de les Escoles Velles, ha constat d’un lliurament de diplomes atorgats al Punt Òmnia de Centcelles –així com a altres serveis– per la seva tasca social duta a terme al llarg de tot el curs.

A més, també s’ha celebrat un reconeixement a les entitats, associacions i voluntaris que durant tot el curs han col·laborat en la realització de tasques educatives al municipi, com l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A, l’AV Centcelles, els Balls de Cercavila de la societat El Casino, el pavelló poliesportiu i la biblioteca municipal, entre d’altres.

Així mateix, a l’acte hi han assistit l’alcalde de Constantí i diversos regidors de l’Ajuntament, els quals han lloat la tasca formativa, de cohesió social, de gènere, i amb els infants i les persones migrades, que duen a terme el Punt Òmnia de Centcelles i els altres serveis.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *