Pessebre original al Punt Òmnia Associació de Veïns Centcelles de Constantí!


El passat Nadal, el Punt Òmnia Associació de Veïns Centcelles va tenir l’oportunitat de conèixer la nova monitora que dóna suport a l’Associació de Veïns en les activitats del barri i per al barri.

A partir de la idea d’aquesta monitora, el Punt Òmnia va posar-se a treballar en la creació d’un pessebre realitzat amb ous durs que recreés el paisatge del barri. Aquesta iniciativa ha estat tot un èxit per als més petits del barri, ja que, a banda de passar-ho d’allò més bé, ha quedat molt maco i, el més interessant, ha estat creat entre tots.

En la inauguració s’hi va convidar tant als infants dels grups del Punt Òmnia com a la resta d’infants del barri Centcelles. En aquesta inauguració, i per tancar el trimestre, la monitora que dóna suport a l’Associació de Veïns de Centcelles va preparar un concurs de nadales entre els diferents participants. Després de fer el concurs tothom va berenar.

Durant els dies de Nadal, l’Associació de Veïns de Centcelles va estar oberta al públic per poder visitar el pessebre i gaudir-ne. Entre aquestes visites, destaca la del capellà del poble.

Aquí podeu veure la notícia que van publicar a la web de la Parròquia de Constantí.

Que gaudiu de les fotografies i del pessebre!

 

5

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *