La Mercè ’24

Dia 24 de Septembre, Celebracions dins Quatre Camins

· El 24 de setembre el CP Quatre Camins estava de “festa”, tocava celebrar per la patrona de tots els presos i de Barcelona Ciutat, la Mercè.

El dia assenyalat vam preparar al Poliesportiu del centre una fira com acostumem a fer cada any. Hi havia paradetes de tota mena i sobretot la presó mostra i té la seva millor cara, ja que tots nosaltres podem evadir-nos una mica de les difícils situacions amb les quals convivim i fer coses diferents fora de la rutina dels dies habituals.

S’han celebrat espectacles i tornejos d’esports, aquest any han sigut de Futbol 5 intermodular, on ha guanyat el MR-3 en una final disputada contra el MR-2 on van tenir dos lesionats greus a la final i després de molts intents no van poder capgirar el marcador, també es va celebrar un torneig de frontó per parelles, on van guanyar uns integrants del MR-2 i del DMS davant uns contraris del MR-3 i MR-1 que els hi van disputar la final en tot moment.

Els dinamitzadors i dinamitzadores de mòdul, que fan ludoteca i manualitats vàries van fer concursos de dibuix i van anar a la fira a visitar també totes les activitats fetes dins el centre penitenciari.

La Fira constava de paradetes diverses com per exemple, la del nostre espai el Punt Òmnia on veníem els dissenys fets a classe (postals,cartes,sobres,dissenys varis). Enquadernació que venia llibretes fetes, el CFA venia papers i articles d’escriptura i papereria, Plàstica venia les seves petites obres fetes pels interns, unes dones venien bufandes fetes a mà, el Poli venia productes esportius i altres treballadores i treballadores del centre (tractament) van fer té i venien pastes dolces àrabs per a tots que hi volguessin.

Va ser un dia on tothom estaba content de poder aportar alguna cosa a que la fira anés millor i millor.

Els espectacles duts a terme durant la setmana passada van ser de cant, violí, màgia i on també va haver-hi lloc per als nostres talents emergents de la música emergent amb un “Big Thomas” apoteòsic.