Arxiu mensual: novembre de 2010

Per aprendre i divertir-se a la vegada o Para aprender y divertirse a la vez

Bon dia a tothom,

un altre vegada més, el nostre amic, Pascal, del Punt Òmnia de l’Associació de Veïns de Sant Roc, ens proposa una web amb jocs per a grans i petits, amb el objectiu d’aprendre i divertir-se al mateix temps. Ideal per apropar-se a l’escalfor de la pantalla de l’ordinador en aquests dies tan freds… Merci Pascal!

VEDOQUE
http://www.vedoque.com/

>—————————————————————-<

Buenos días a todos,

una vez más, nuestro amigo, Pascal, del Punto Òmnia de la Asociación de Vecinos de Sant Roc, nos propone una web con juegos para grandes y pequeños, con el objetivo de aprender y divertirse al mismo tiempo. Ideal para acercarse al calor de la pantalla del ordenador en estos días tan fríos… ¡Gracias Pascal!

VEDOQUE
http://www.vedoque.com/

Interessant recurs per cercar feina o Interesante recurso para buscar trabajo

Hola, bon dia a tothom,

avui ens aixequem amb noves i interessants notícies. En aquest cas, el nostre col·lega Pascal, del Punt Òmnia de l’Associació de Veïns de Sant Roc, ens ha fet un recull de planes web on cercar feina molt complet, a més també inclou gran varietat de recursos. Així que, moltes gràcies Pascal!

Dossier de recursos per a la RECERCA DE FEINA

>—————————————————————-<

Hola, buenos días a todos y todas,

hoy nos levantamos con buenas e interesantes noticias. En este caso, nuestro colega Pascal, de Punto Òmnia de la Asociación de Vecinos de Sant Roc, nos ha hecho un dossier de páginas web donde buscar trabajo muy completo, además también incluye gran variedad de recursos. Así que, ¡muchas gracias Pascal!

Dossier de recursos para la BÚSQUEDA DE TRABAJO

Els Colors de la Tardor

Aquest dissabte el Punt Òmnia va estar a la mostra que las entitats del barri van fer amb motiu de Els Colors de la Tardor a la plaça Trafalgar de Badalona. Aquest divendres dia 12 de 17h a 19h farem un curs d´edició de video amb les fotos de l´esdeveniment. Us hi esperem!

Per cert, us penjo el programa d’aquestes jornades interculturals que es celebren al barri aquests dies, us recomano qualsevol de les activitats que es porten a terme ja que totes tenen la gràcia i l’alegria dels nostres barris de Llefià i La Salut Alta i olé!

Els Colors de la Tardor

AVÍS/AVISO/NOTICE

Aquest aula romandrà tancada els divendres dia 5, 12, 19 i 26 de Novembre i el 3 i 10 de Desembre de 12h a 15h. Disculpeu les molesties.

Este aula permanecerá cerrada los viernes día 5, 12, 19 y 26 de Noviembre y el 3 y 10 de Diciembre de 12h a 15h. Disculpad las molestias.

This classroom will be closed on Friday November 5th, 12th, 19th and 26th and December 3rd and 10th from 12am to 15pm. Sorry for the inconvenience.