Arxiu mensual: juny de 2011

Comiat de Gramàtiques de la Convivència

El dimecres ens vam acomiadar fins setembre del grup de PlaDeCo Gramàtiques de la Convivència.

Durant el curs han après a fer un bloc del grup i a gestionar-ho, així com a retocar i adaptar la seva presentació en Powerpoint a les necessitats de les seves exposicions públiques.

De totes maneres encara ens trobarem de nou el 7 de Julio per fer una visita al Museu de Badalona i a la Casa dels Dofins.

Què tingueu felices vacances volgudes i volguts!

Frankenweenie de Tim Burton

El divendres passat, a la tarda, vam veure una pel·lícula de Tim Burton anomenada Frankenweenie amb els nens i nenes que venen al Punt Òmnia en horari d’Accés Lliure Infantil. Com que el dia estava ennuvolat vam pensar que era un bon moment per fer una mena de “Cine Fòrum”.

El primer que vaig fer va ser explicar-los una miqueta que tractava la pel·lícula, els vaig comentar que estava rodada en blanc i negre, que era del director Tim Burton i que estava produïda per Disney. També van aprendre a diferenciar el que és un curtmetratge, un mediometraje i un llargmetratge.

Us deixo aquí el vídeo per si us interessa veure-ho. Esperem que us agradi!

Veint la nova web de la Xarxa Òmnia

Aquest dilluns vam fer una visita amb les i els alumnes del curs de Internet A a la nova plana web de la Xarxa Òmnia. D’aquesta manera van descobrir altres Punts Òmnia de la zona així com les activitats i esdeveniments que es porten a terme en altres llocs.

Sobretot, van veure les diferents seccions relacionades amb col·lectius (Gènere, Gent gran, Immigració, Infància, Joventut, Altres). Veritablement es van adonar de que pertanyen a una gran xarxa 😉