Arxiu mensual: maig de 2017

VISITA DE L’ESCOLA ALEXANDRE GALÍ

El dia 31 de maig ens han vingut a visitar al Punt Òmnia Salut Alta els alumnes de cinquè de l’escola Alexandre Galí de Badalona.

En aquest trimestre, hem volgut dedicar una estona a fer divulgació sobre “seguretat a Internet“. En aquesta sessió hem parlat d’ alló que els nois i noies fan a la xarxa. Fem una enquesta per saber quin és l’ús que els alumnes fan de Internet. I després comentem tots plegats els resultats. D’altra banda, a nosaltres ens agrada parlar d’un tema que ha estat molt present en aquest ultim any: el “Assejament i el ciberassejament“. Parlem del que podem fer per que ningú ho pateixi i el que seria la forma correcta d’actuar si ens adonem que un company o companya està en aquesta situació. Es aquesta sessió, hem tingut temps de finalitzar el joc del trivial sobre seguretat a Internet i tenim equip guanyador.

Felicitats a tots!!

Alexandre-Galí

 

ESPAI AUTOFORMATIU

Com ja sabeu Internet té molts usos: Podem cercar informació, podem comunicar-nos, accedir a certificats oficials, cercar tot tipus de dades. Avui la nostra usuaria Librada he fet una prova per Internet i ha rebut el seu certificat de manipulador/a d’aliments. Tot i que segons la web de la generalitat el certificat no és obligatori, Librada ha volgut estudiar  el temari i tenir un certificat que digui que ha fet la prova de forma satisfactoria.

Al nostre espai d’autoformatius accedim a webs on poder trovar recursos per la autoformació que hi ha a la web

HI ha més informació en aquest Link http://sac.gencat.cat/sacgencat/AppJava/servei_fitxa.jsp?codi=1700
IMG_20170522_122517

NOUS PLANS D’OCUPACIÓ

obrint portesDel 15 al 26 de maig de 2017  l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició dels plans d’ocupació local “Badalona: Obrint portes a l’ocupació” en el marc del Pla Metropolità de polítiques socials municipals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i que es preveu que comenci el 30 de juny de 2017.

Aquest programa està subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i cofinançat per l’Ajuntament de Badalona i IMPO, adreçat a persones en més de 6 mesos en situació d’atur, i prioritàriament que hagin esgotat les prestacions d’atur.

Si esteu interessats, heu de recollir la sol·licitud d’inscripció, disponible als dos centres d’IMPO abans del 19 de maig i lliurar-lo emplenat i amb la documentació abans del 26 de maig de 2017  al centre de Can Boscà C/Nova Cançó, 1.

L’horari de recollida i lliurament de sol·licituds és de 9.00 a 14.00 hores.

http://impo.cat/noticias_detall.php?cod_cita=4117

ACTUALITAT ÒMNIA SALUT ALTA

Benvolguts usuaris i amics:

Després de les vacances, les programacions i les inscripcions, el nostre Punt òmnia ja està a plé rendiment:

A tota màquina amb el curs del SOC, que per  aquesta edició hem ampliat horaris i hem ofert el nostre servei del  Club de Feina pels usuaris que no necessiten un curs d’iniciació però si ajuda per fer recerca on-line de feina.

Les  Entitats (Conex, Impo, Club Badiu), amb les quals treballem al llarg del any segueixen amb les seves activitats: el grup Conex prepara una activitat que aviat veurà la llum. No diem més…

El grup Infantil de Juga i Aprèn,  està  fent unes manualitats dedicades a la primavera. Preparen un jardí de flors amb materials reciclats. Tot un exemple d’habilitats artistiques.

En aquest trimestre, el taller de blocs veurà la llum amb la seva aplicació pràctica. Portem desde el més de gener fent pràctiques i volem que els alumnes siguin uns experts.

La nostra aposta per la Ocupabilitat és una prioritat. Si necessiteu ajuda us esperem al Club de Feina, accés Lliure i als trams de “espai autoformatius”, per practicar amb el català, duolingo o mecanografia.IMG1621OLYMPUS DIGITAL CAMERAbaldiri2