Compartim recursos

nens jugantCada curs ens plantegem noves activitats i estratègies per afrontar diferents grups de treball. Actualment, hi ha una demanda generalitzada en els punts Òmnia per a treballar la població infantil i, arran d’una petició d’una dinamitzadora, poc a poc i amb la col·laboració de molts dinamitzadors, hem anat recopilant un seguit de recursos de diferents àmbits, formats, programes o webs, locals o en línia de gran interès.

Tant és així que, en aquest bloc, volem recollir les propostes que ja hem compartit i aportar-ne de noves. Qualsevol de vosaltres que vulgui aportar el seu recurs o activitat per a treballar el col·lectiu infantil és benvingut/da. Podeu fer-nos arribar les propostes a: seguiment @ xarxa-omnia . org

Esperem que us sigui d’utilitat i que, si genereu noves recopilacions o activitats, us animeu a compartir-les, així com els resultats que n’obtingueu.