La Xarxa Òmnia celebra els drets dels nens i nenes

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Drets dels Infants (20 de novembre), el Punt Òmnia AV Font dels Capellans de Manresa, el Punt Òmnia del Casal Cívic Sant Josep de Sant Vicenç del Horts i el Punt Òmnia del Casal Cívic de la Riera Bonet de Molins de Rei han creat conjuntament un vídeo per donar a conèixer els deu drets fonamentals de tots els infants.

Tots els nens i nenes que fan activitats en aquests punts Òmnia han participat en la gravació d’aquest vídeo expressant què és per ells tenir drets.

Aquest projecte és molt important per als tres punts Òmnia, ja que, a banda de celebrar el Dia Mundial dels Drets dels Infants, ha estat un repte professional per a les tres educadores. Durant dos mesos s’ha estat treballant a distància utilitzant eines col·laboradores a través de la xarxa, tant pel que fa a la planificació com pel que fa a la posterior realització del vídeo.