Presentaciテウ formaciテウ inicial

Oficina Tティcnica | | Dimarts 4 desembre 2007

Nova convocatテイria: 29 d’abril

La Formaciテウ Inicial テゥs un espai d’acollida, orientaciテウ i formaciテウ en la tasca educativa i tティcnica pels nous dinamitzadors i dinamitzadores que comencen a treballar a la Xarxa テ知nia. D’aquesta manera es garanteix la continuテッtat del programa a cada Punt テ知nia malgrat que es produeixi un canvi en el professional.Des dels inicis del projecte, la Formaciテウ Inicial era especテュficament presencial, perテイ des de mitjans de 2006 es va produir un canvi substancial al convertir-se en una formaciテウ de tipologia bimodal, テゥs a dir, que contempla una part presencial i una altra en lテュnia.

Aquesta nova modalitat en lテュnia s’ha materialitzat a travテゥs de la plataforma Moodle, i ofereix per una banda material de suport i complementari a la formaciテウ inicial i presencial, i per l’altra una posada al dia en els darrers avenテァos tecnolテイgics relacionats amb l’テmbit formatiu.

Objectius

Els objectius generals d’aquesta acciテウ formativa sテウn principalment:

  • Formar als nous dinamitzadors per tal d’oferir una visiテウ general del projecte, garantir el coneixement dels objectius i metodologies del programa テ知nia i els seus mecanismes, mitjans, estructura i forma de funcionament.
  • Oferir formaciテウ bテsica que garanteixi el coneixement dels elements tecnolテイgics mテゥs bテsics del programa.

A qui es dirigeix

La Formaciテウ Inicial de la Xarxa テ知nia es dirigeix a tots els nous i noves professionals que inicien la seva tasca com a dinamitzador o dinamitzadora en el projecte テ知nia.

Materials

La Formaciテウ Inicial proporciona als dinamitzadors i dinamitzadores una carpeta amb un conjunt de materials de referティncia (documents oficials del projecte, document sobre el perfil del dinamitzador, etc), un manual bテsic que desenvolupa bastament per escrit els diferents punts que es tracten en la formaciテウ, especialment relatius a les qテシestions mテゥs tティcnico-pedagテイgiques i un CD amb material en suport electrテイnic.

Aquest, contテゥ:

  • material lliurat en paper (manual, projecte i documents de referティncia)
  • vテria documentaciテウ d’テ知nia (fitxa objectius, estadテュstiques, normativa, fitxa incidティncies, etc)
  • logotips i elements de la imatge corporativa del projecte i de les institucions que en formen part
  • manuals del programari instalツキlat als equips del Programa テ知nia, atenent a les diferents generacions
  • vテュdeos
  • programari de lliure distribuciテウ o demostracions gratuテッtes de programes que puguin resultar d’utilitat al dinamitzador (programes de tractament d’imatges, mテコsica, so, les darreres actualitzacions del programari lliure instalツキlat als equips, etc…

En aquest enllaテァ trobareu tot el material corresponent a la Formaciテウ Inicial (nomテゥs per a dinamitzadors i dinamitzadores).

Convocatテイries

Anteriorment la temporitzaciテウ de la Formaciテウ Inicial variava en funciテウ del nombre de nous dinamitzadors que s’incorporen a la Xarxa テ知nia, i es realitzaven un mテュnim de dues convocatテイries l’any.

Actualment s’opta per un sistema que pugui acollir de manera mテゥs personal a les persones que s’incorporen a la xarxa realitzen les formacions un cop cada 6 o 7 setmanes.

La propera convocatテイria de formaciテウ inicial es celebrarテ el 29 d’abril, a la seu del TEB .

Powered by WordPress | Tema de Roy Tanck traduit per Bloctum | Protected by Akismet