Any 2005

Oficina Tティcnica | | Dimarts 4 desembre 2007

El Pla de formaciテウ 2005 va seguir la mateixa lテュnia que el 2004 pel que fa a diversitat de mテイduls que contemplaven tant aspectes tティcnics com metodolテイgics que es volien apropar cada cop mテゥs a les necessitats i demandes formatives.
Com a novetat de l’any 2005, i amb l’objectiu d’unir esforテァos i recursos, la Direcciテウ General d’Actuacions Comunitテries i Cテュviques va assumir el finanテァament i la gestiテウ dels mテイduls metodolテイgics, mentre que la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informaciテウ la dels mテイduls tティcnics.

El Pla de Formaciテウ va continuar coordinat i supervisat per la Comissiテウ de Formaciテウ de l’テ知nia, que s’encarregava d’establir els criteris del pla i d’aprovar els mテイduls. Aquesta comissiテウ estava integrada per les tres Fundacions Coordinadores (FIAS, FPT i FCE), el TEB, la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informaciテウ i la Direcciテウ General d’Actuacions Comunitテries i Cテュviques.
Paralツキlelament, la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informaciテウ independentment del Pla de Formaciテウ especテュfic per l’テ知nia i per tant no obligatori, va oferir al llarg del 2005 diferents cursos dirigits a tots els dinamitzadors de les tres comunitats (ciutadania, teletreball i テイmnia).

Criteris d’inscripciテウ

Obligatori fer dos mテイduls formatius.
Obligatori fer un mテイdul tティcnic i un mテイdul metodolテイgic.
Per la realitzaciテウ del mテイdul era necessari un mテュnim de 12 persones inscrites.
Si un mテイdul no superava els 12 inscrits, es notificava a travテゥs de la Fundaciテウ Coordinadora i s’hauria d’escollir un altre mテイdul.
Els mテイduls metodolテイgics constaven de 12 hores, totes elles presencials.
Els mテイduls tティcnics eren de 25 a 30 hores, de les quals hi havia dues sessions presencials (una al principi i l’altre al final) i la resta on-line.

Programa Veure el calendari

Mテイdul 1. Alfabetitzaciテウ Digital
Mテイdul 2. Introducciテウ al Programari Lliure
Mテイdul 3. Inserciテウ Sociolaboral
Mテイdul 4. Metodologia amb infants i joves
Mテイdul 5. Curs prテctic d’aplicacions al programari lliure
Mテイdul 6. Espai d’acollida i treball amb els nou veテッns i veテッnes
Mテイdul 7. Obtenciテウ, ediciテウ i utilitzaciテウ d’imatges digitals

Web del pla de formaciテウ 2005.

Powered by WordPress | Tema de Roy Tanck traduit per Bloctum | Protected by Akismet

Forma part de: