Activitat Comunitària Veus per a la Salut Mental

postal club badiu jordi omnia sant rocDurant la setmana del 10 d’octubre, celebrem el dia Mundial de la Salut Mental amb la publicació de les postals reivindicatives dissenyades pels participants del Punt Òmnia. A més a més, estem organitzant una acció comunitària, Veus de Salut, conjuntament amb el Club Social Badiu, de l ‘Associació SMBN Salut Mental Barcelonès Nord, i el Llar Residència de Salut Mental del barri. Totes i tots, es mobilitzen per donar veus a les persones que volen millorar la seva salut i demanar més inclusió. Transmetrem un programa ràdio especial dels seus testimonis i reivindicacions a la ràdio comunitària OSR.
Comptem amb les vostres aportacions (format mp3 per Whatsapp 678349837 o Messenger) per a els pròxims programes de les setmanes vinents.
#estimosantroc #SplBetula #ClubBadiu #llarresidenciasalutmentalsantroc #xarxapunttic #xarxaòmnia #DiaMundialSaludMental #DiaMundialdelaSaludMental #healthcare #diamundialdelasaludmental #healthcare #mentalhealthday #mentalhealthawareness #mentalhealth #diasalutmental #llarresidenciasalutmental #DretsSocials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *