COMENÇA EL CURS 2017-2018


El Punt Òmnia de Tortosa obri de nou les seves portes per oferir tota classe de cursos, serveis i tallers de caire socioeducatiu, per a tota la població de Tortosa i rodalies.

Si estàs interessat/da en participar en els cursos d’informàtica bàsica que es realitzaran durant aquest primer trimestre, hauràs de realitzar presencialment la preinscripció del 06 al 15 d’aquest mes de setembre, de 09:30h. a 13h. al Punt Òmnia (C/Alfara de Carles, 27. Barri Ferreries. Dins del Casal de jubilats).

Per sol·licitar informació d’altres serveis i tallers, si us plau, acudiu també al Punt Òmnia, dins la mateixa franja horària, o envieu un missatge per Messenger (Facebook), o per correu electrònic a tortosa@xarxaomnia.gencat.cat

Us hi esperem!!

1 2

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *