Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

NOVA TEMPORADA DE CURSOS A L’ÒMNIA: PRIMAVERA 2010

El passat dia 6 d’abril va començar la nova temporada de cursos i tallers de formació comunitària a l’Òmnia de Valls. Unes 80 persones s’han apuntat als tallers d’alfabetització digital als punts de Casa Caritat  i del Barri Antic, tant d’iniciació com d’Internet.

També s’han tornat a  posar en marxa les activitats de lleure per a infants i joves com les activitats d’Accés lliure i autoformació per adults. El present curs acabarà les activitats al proper mes de juny.

Per apuntar-se a l’espai dl’Accés lliure i autoformació, cal reservar hora a Recepció de Casa Caritat: 977 612010 o a  Recepció de Ca  Mercadé: 977 603229

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *