Programes: participem amb

 

 • PROGRAMA ACCEDO

  Accedo 2.0 es un programa que te com objectiu crear un portal web accessible amb funcionalitats 2.0 i de xarxa social per a persones amb discapacitat intel·lectual lleu, així com desenvolupar un catàleg de recursos per a tots els professionals implicats. Actualment, en la fase de consolidació de la plataforma Accedo.

 • PROGRAMA CONNECTA’T

  Programa adreçat a persones treballadores en situació d’atur, per tal que puguin adquirir les competències digitals bàsiques que els permetin millorar el seu procés de recerca de feina. Per a participar al programa cal adreçar-se al SOC.

 • PROGRAMA ENDE

  Programa adreçat a associacions de Dones per a que incorporin les eines TIC en les seves organitzacions.

  Blog de dones 2009
  Blog de dones 2008

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *