Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Les 100 millors dinamitzadores de telecentre

Des de la Xarxa Òmnia (xarxa catalana de telecentres, depenent del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya), es van proposar 2 candidates al concurs “Les 100 millores dinamitzadores de Telecentres” que s’organitza des de Telecentre.org a nivell internacional.

La Luisa Miralles, dinamitzadora del Punt Òmnia de Valls ha estat una de les 2 persones proposades des de la Xarxa-Omnia per a representar el telecentre de Valls a nivell europeu.

Des de fa gairebé 10 anys que el Punt Òmnia de Valls ha treballat per la inclusió digital a la nostra ciutat, primer des de Casa Caritat i després també des de el Punt Òmnia del Barri Antic de Valls. Estem satisfets dels resultats aconseguits, però encara queda molta feina a fer i hem de continuar treballant, especialment en moments de crisi, com els que ens toca viure.

Ara toca votar entre les candidates proposades. Si voleu participar en el procés de votació,  podeu fer-ho des d’aquest enllaç : Vota a la Luisa.

Us donem les gràcies per la vostra participació.

Nota: Només s’acceptarà una votació per línia d’ADSL.