Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Xerrada sobre E-consum: compres segures i drets dels consumidors a Internet

Dins de la  línia d’activitats de divulgació de temes d’actualitat i d’interès en relació amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), el proper dimecres 18 de març a les 10 del matí es realitzarà una xerrada sobreE-consum: compres segures i drets del consumidor a Internet”, a càrrec de de la Lurdes Quintero, tècnica de consum del Consell Comarcal de l’Alt Camp.

La xerrada es realitzarà a la sala d’actes de l’IMDL Vallsgenera (edifici Casa Caritat) i està oberta a tota la ciutadania. Podeu  fer la vostra  inscripció al 977 612010 o a la Recepció de Casa Caritat.

De moment, us deixem uns quants enllaços d’utilitat:

Recomanacions Generalitat de Catalunya

Els 7 consells Panda security

Podeu veure el canal de l’agència catalana del consum i les recomanacions generals de consum AQUÍ