Èxit d’assistència a la primera xerrada sobre comerç electrònic

L’Agustí López va ser l’encarregat de presentar ahir  la primera de les  xerrades del cicle  Jornades 2.0, que  amb motiu de la celebració dels 10 anys del Punt Òmnia de Valls,  organitzen Vallsgenera i Hotel Class.

Unes 25 persones van assistir a l’excel·lent xerrada que ens va oferir l’Agustí López, Director General de l’Inspira Project sobre el Comerç electrònic.

Joan Carles Solé, Regidor de Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls va donar inici a la jornada i va fer un petit resum dels 10 anys del Punt Òmnia de Valls, així com dels reptes de futur  que enfronta el programa a la nostra ciutat.

A continuació, l’Agustí López va presentar la  seva  ponència i en acabar la presentació, es va obrir el diàleg entre el ponent i els assistents amb preguntes i comentaris sobre el tema tractat.

Des d’aquí volem agrair al nostre ponent per la seva bona disposició a col·laborar amb nosaltres, a l’Hotel Class per acollir les nostres jornades i    als assistents per la bona resposta a aquesta iniciativa.

Als que no vau poder venir en aquesta ocasió, us convidem a participar la propera xerrada, que serà dimecres 24 d’octubre a les 20 hores, a càrrec de Josep Maria Torruella, de l’empresa Management i servei, S.L.  Open ERP i el programari lliure per a l’empresa. Una setmana abans podeu confirmar la vostra assistència al 977 612010. L’assistència és gratuïta.

Podeu veure aquí, el programa de xerrades 2012.

Compartim amb tots vosaltres la presentació que va fer l’Agustí López:

Podeu mirar les fotos de la jornada:

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *