Gamificació, moda o oportunitat. Nova xerrada del cicle de Jornades 2.0

 _MG_9000 retEl proper dimecres 27 d’abril continua el cicle Jornades 2.0 amb una nova xerrada. En aquesta ocasió, es parlarà d’un tema de molta actualitat però que alhora genera certa confusió: Gamificació, moda o oportunitat?

Darrerament se sent parlar molt de gamificació, i sota aquest concepte hi ha articles i experiències de tot tipus. Què és la gamificació? Realment funciona? Què he de saber per tal de crear una experiència gamificada?

De la mà de l’expert en gamificació, Oriol Ripoll, i de manera senzilla i planera, ens posarà al dia sobre aquest tema i ens aclarirà tots els nostres dubtes. Al llarg d’aquesta xerrada ens donarà les claus del concepte, mostrarà experiències i apuntarà les línies que cal treballar per tal d’aconseguir una bona proposta gamificada.

L’Oriol Ripoll és especialista en jocs i gamificació. Creatiu a Jocs al segon, una consultora dedicada a projectes de comunicació i educació a través del joc.

Professor de creació de jocs a Enti, el grau de videojocs de la UB, i al Màster en gamificiació i narrativa transmèdia a IEBS. Formador a diferents graus, postgraus i màsters a universitats catalanes.

La xerrada serà a les 19.30 h a l’Hotel Class de Valls i està adreçada a tots els públics, en particular a empreses, emprenedors i professionals de diferents activitats.

Podeu accedir al programa de les Jornades des d’aquest enllaç: Programa sencer

 Dimecres 27  d’abril a les 19.30 h a l’Hotel Class de Valls.

Podeu fer les vostres inscripcions:

 http://bit.ly/1gWnig3 o trucant al 977 612010.

Us hi esperem!

Podeu veure les fotos de la xerrada en aquest enllaç que ens ha facilitat la Maria Folch de la Xarxa Òmnia. Gràcies Maria!