El bloc del Punt Òmnia del Barri Antic de Valls finalista als Premis Blocs Catalunya 2012

Divendres 6 d’octubre, a les 20hores es va realitzar la gala de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2012 organitzats per l’associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement ) creada l’any 2008 amb la intenció de generar interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

En aquesta edició dels Premis Blocs Catalunya, els lliurament dels premis es va realitzar a l’Auditori del Tecnoparc de Reus. Es van presentar al voltant de 600 blocs i per a cada categoria es van triar 5 finalistes.

En aquesta ocasió el jurat ha estat integrat, en representació de STIC.CAT per Trina Milan, presidenta d’Stic.cat, Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya, Pere Condom, director general del parc científic de la UdG. En representació de la Generalitat de Catalunya, Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Joan Maria Piqué, cap del gabinet de premsa i comunicació del president de la Generalitat de Catalunya, en representació de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus. També hi van participar representants dels patrocinadors i dels guanyadors de l’edició anterior.

El bloc de Fem Barri va néixer al Punt Òmnia del Barri Antic de Valls, com a projecte de dinamització social a partir de les TIC al juny de 2010. Des d’aleshores hi han passat unes quantes persones que han aportat amb el seu treball i entusiasme els continguts del bloc, que van des de recollir testimonis visuals i de tota mena de les activitats que es realitzen al Centre Cívic La Fusta, al barri, a Valls i en general, de tot allò que a l’equip de Fem Barri li sembla interessant, com ara: comerços e indústria de Valls, patrimoni de la ciutat, memòria històrica, festes i tradicions, etc.

Té la seva seu al Centre Cívic La Fusta i si alguna persona té ganes de participar-hi i fer la seva aportació, es pot adreçar a les oficines del Centre Cívic.

Aquest premi ha estat un estímul per a tot l’equip i esperem podem continuar oferint els nostres reportatges al bloc: http://barrianticvalls.wordpress.com/.

Enhorabona equip de Fem Barri!