Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Innovar a Internet: nova xerrada dins de les Jornades 2.0

Dimecres 28 de novembre tenim la 3a xerrada dins del cicle de les Jornades 2.0 que  va començar al mes de setembre.

En aquesta ocasió, l’encarregat de realitzar la xerrada serà Jesús Ferré, innovador d’internet i emprenedor, implicat amb el món associatiu i de l’empresa, formador i que recentment ha publicat el llibre “Xarxes socials per a l’empresa de les Terres de l’Ebre”, que es pot descarregar gratuïtament des d’Internet. Podeu consultar més sobre l’empresa del Jesús a Iconalab.

Es defineix a si mateix com un artesà que ofereix serveis d’estratègia a Internet i està especialitzat en xarxes socials i aplicacions pels telèfons intel·ligents. El seu major client és la cadena de botigues d’informàtica BEEP de la que es responsabilitza del marketing digital.

El projecte amb el que està més il.lusionat és una nova xarxa social que sortirà a principis d’any, que realitza amb dos altres emprenedors.

La xerrada serà el proper dimecres 28 de novembre a les 20h a l’Hotel Class de Valls.

Totes les sessions són gratuïtes. L’accés és lliure a tot tipus de públic.

Cal confirmació d’assistència al telèfon 977 612010

Foto de la Jornada: