Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

TIC Lliures a la jornada laboral: Nova xerrada a les Jornades 2.0

Jordi Flores Iker BilbaoD’esquerra a dreta: Jordi Flores i Iker Bilbao

El el proper dimecres 29 e maig a les 20 hores continua el cicle de xerrades dins del programa de Jornades 2.0, organitzades per Vallsgenera amb l’Hotel Class de Valls.  Aquestes jornades s’emmarquen dins de la celebració dels 10 anys del Punt Òmnia de Valls i és la penúltima d’aquesta temporada. La cloenda d’aquest cicle de 10 xerrades serà el dia 19 de juny i vindrà el Daniel Marco, Director de Idigital, de la Dir. Gral. de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, que ens parlarà de l’estratègia digital a Catalunya.

La xerrada de la setmana vinent TIC lliures a la jornada laboral, estarà a càrrec de 2 joves emprenedors TIC de Valls i comarca, l’Iker Bilbao i el Jordi Flores, tots 2 amb una àmplia experiència en el món de les TIC i en particular , en l’àmbit del software lliure.

Els nostres ponents ens explicaran què són les alternatives lliures i  de quina manera  poden ajudar a empreses i emprenedors, especialment en un moment de crisi com l’actual, ens donaran també   exemples d’actuacions  i serveis que es poden derivar de l’aplicació d’aquestes alternatives al món empresarial.

Per una altra banda, també ens parlaran de la seva experiència com a emprenedors,  de les dificultats que s’ han trobat i de les oportunitats que veuen tant a l’aplicació de les alternatives lliures a l’empresa, com al mercat laboral per als professionals de les TIC.

 Podeu veure les fotos de la xerrada AQUÍ

Podeu veure les presentacions:

Class

Iniciacio Linux