Daniel Marco, director Idigital tancarà les Jornades 2.0

FotoDaniMarco1

Daniel Marco, Director de Idigital serà l ‘encarregat de tancar el cicle de xerrades que,  amb motiu del la celebració dels 10 anys del Punt Òmnia de Valls, vam iniciar ara farà 1 any. Aquesta xerrada serà el proper dimecres 19 de Juny a les

20 hores, em  mig de la celebració de Sant Joan 2013, la Festa Major de Valls.

Al llarg d’aquest període ens han acompanyat un bon nombre d’experts TIC en diferents especialitats que ens han parlat de tems de rellevància i actualitat.  Volem agrair a tots els nostres col·laboradors el seu desinteressada participació a les xerrades.

Recordem el programa 2012-2013:

  1. 19 juny de 2012 , xerrada inaugural, a càrrec de Ricard Faura, Responsable Societat del Coneixement de la Generalitat de Catalunya
  2. 26 setembre de 2012, Els avantatges del comerç electrònic amb l’Agustí López, Director General InspiraProject
  3. 24 d’octubre de 2012, Open ERP, programari lliure per a l’empresa, amb Josep Maria Torruella, de Management i Servei, S.L.
  4. 28 de novembre 2012, Innovar a Internet, un cas pràctic, amb el Jesús Ferré, expert en xarxes socials, de Iconalab
  5. 19 de desembre de 2012, Ètim, la marca de la cooperativa de Falset, cas pràctic, amb el Xavier Domènech, Gerent de la Cooperativa Falset-Marçà
  6. 27 de febrer de 2013, e-Commerce en l’espai del gran consum a través del cas d’Ulabox, amb el Jaume Gomà, Gerent d’Ulabox.
  7. 27 de març de 2013, La seguretat TIC per a empreses que migren al núvol, amb Tomàs Moré, Consultor de CESICAT
  8. 24 d’abril de 2013, Noves Tecnologies i comunicació 2.0: usos i potencialitats del brànding de les empreses en temps de crisi, amb l’Assumpció Huertas , prefessora de Estudis de Comunicació de la URV.
  9. 29 de maig de 2013, TIC lliures a la jornada laboral, amb l’Iker Bilbao i el Jordi Flores, emprenedors TIC de la comarca.
  10. 19 de juny de 2013, xerrada de cloenda, Idigital, l’estratègia digital de Catalunya, amb el Daniel Marco, Director de Idigital.

Reiterem la nostra  gratitud  a tots els ponents que han participat a les Jornades 2.0. Aprofitem de fer extensiu aquest agraïment  al nostre col·laborador, l’Hotel Class de Valls que ens ha cedit l’espai  per a portar a terme les xerrades,  als nostres assistents que han seguit amb interès les jornades i  en general,  a tothom que d’una manera u d’una altra ha fet possible aquestes projecte.

Així doncs, us convidem a compartir amb nosaltres aquesta última xerrada a càrrec de Daniel Marco, director de Idigital que ens explicarà quins són els objectius de Idigital, l’Agenda Digital per a Catalunya 2020, com desplega la seva actuació al territori català i quins són els reptes de futur de  l’empresa catalana pel que fa a les TIC i l’encaix de l’actuació de Idigital al context europeu.

Us hi esperem!

Podeu veure les fotos de la xerrada AQUÍ

Podeu accedir a la presentació idigital_PIMES (juny2013Valls)

Podeu visualitzar un resum del vídeo de la xerrada: