Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

EL PUNT ÒMNIA DE VALLS PARTICIPA AMB EL PROJECTE ACCEDO 2.0

El Punt Òmnia de Casa Caritat de Valls, dóna la benvinguda a la proba pilot d’ACCEDO 2.0; històricament a Casa Caritat es treballa amb col·lectius discapacitats.

Recentment al Punt Òmnia de Casa Caritat s’ha realitzat la instal·lació d’algunes ajudes tècniques per millorar el servei i l’accessibilitat dels usuaris al centre, ja siguin usuaris actuals o nouvinguts que tindran la possibilitat d’ampliar els seus serveis dins el centre que fins ara no havien tingut la oportunitat de fer-ho al nostre centre del Punt Òmnia.

Totes aquestes actuacions són possibles dins el marc del projecte ACCEDO, dins el Plan Avanza i promogut per Fundació Catalana de l’Esplai, la UNED i FASAD, i properament Casa Caritat col·laborarà en la fase pilot del projecte, juntament amb diferents centres del territori que també estan involucrats per la e-inclusió de les persones amb alguna discapacitat intel·lectual lleu.

L’objectiu d’aquest projecte és la creació d’un portal web accessible i d’una xarxa social per a usuaris i usuàries amb discapacitat intel·lectual lleu i, en el qual un equip de maquinària i programari obrirà la possibilitat a l’acció formativa i l’ús social de les TIC que es duen a terme històricament al Punt Òmnia.

Per al Punt Òmnia de Valls aquest projecte representa tot un repte i ens dóna la possibilitat d’ampliar el nostre àmbit d’actuació en el camp de la e-inclusió social. Estem molt contents i pensem que donem un pas endavant en la millora del nostre servei de cara a la ciutadania de Valls.

Pots trobar la informació més ampliada a la pàgina de l’ACCEDO i llegeix la notícia a la pàgina de la Xarxa Òmnia.  


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “EL PUNT ÒMNIA DE VALLS PARTICIPA AMB EL PROJECTE ACCEDO 2.0”