Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Assumpció Huertas a les Jornades 2.0

Foto A.Huertas

Aquest proper dimecres 18 de juny, tindrem a la professora d’Estudis de Comunicació de la URV i doctora en Sociologia Educativa, que ens parlarà sobre Comunicació digital corporativa: un correcte ús del Social Media per a una comunicació efectiva.

Fa aproximadament 1 any vam tenir l’oportunitat d’escoltar la Doctora Huertas a Valls dins del nostre 1r cicle de xerrades, on es va parlar de Noves tecnologies i comunicació 2.0. Podeu veure aquí la seva presentació.

En aquesta ocasió, continuarem aprofundint  en el món de la comunicació digital i les oportunitats que ofereixen a petites i mitjanes empreses i professionals. Com sempre, esteu tots i totes convidats a l’Hotel Class de Valls el proper dimecres 18 de juny a les 19.30 h.

Podeu fer les vostres inscripcions a: http://bit.ly/1gWnig3