Continuen les Jornades 2.0

XS

 

Aquest proper dimecres 24 de setembre continuen les xerrades del cicle Jornades 2.0 amb la participació de Xavier Suñé, Assessor en tecnologies aplicades a l’educació, que ens parlarà de: “Les aplicacions pràctiques de la realitat augmentada i dels codis QR”.

La xerrada serà, com sempre, a l’Hotel Class de Valls, a les 19.30 h.

La realitat augmentada (RA) consisteix a combinar el món real amb el virtual mitjançant un procés informàtic, enriquint l’experiència visual i millorant el canal de comunicació.

Gràcies a aquesta tecnologia podem afegir informació visual a la realitat existent, com exemplificar el muntatge d’un dispositiu amb tan sols mostrar la seva caixa a la càmera, visualitzar un exemple 3d de la casa que va a comprar a partir d’un pla, interactuar amb una impressió publicitària, etc., tot en temps real.

Aquí podeu veure uns quants exemples de RA aplicats a diferents àmbits. Els  exemples s’han extret de diferents pàgines web:

Pel que fa als codis QR (Quick Response Code, codi de resposta ràpida) és un sistema per emmagatzemar informació en una matriu de punts o un codi de barres bidimensional creat per la companyia japonesa Denso Wave, subsidiària de Toyota (1994). Ha esdevingut un dels codis de barres bidimensionals més populars arreu del món.   (Viquipedia)

La informació oculta en el codi pot estar en forma de: text, URL, sms i  targetes de presentació.

Podeu veure exemples d’aplicacions a:

Per a participar podeu fer la vostra inscripció directament a:  http://bit.ly/1gWnig3 o bé trucant al 977 612010.

Us hi esperem!