Agustí López tanca el cicle de Jornades 2.0 de 2014

Juan SegoviaAgustí López, director general de l’agència de Màrqueting Digital Inspira Project, va  ser l’encarregat de tancar el cicle de jornades 2. 0 de l’edició 2014 amb la xerrada: “Posa la teva botiga a Internet”. Podeu veure la seva presentació AQUÍ.

Va ser l’Agustí l’encarregat de fer la primera de les xerrades l’any 2012 quan també va parlar de Els avantatges del comerç electrònic.

Agraïm a l’Agustí la seva sempre bona disposició a col·laborar amb nosaltres en aquest objectiu de fer divulgació de temes vinculats a les Tecnologies de la Informació i Comunicació TIC de la mà d’especialistes i experts en els diferents temes que s’han abordat.

Des que vam començar les Jornades 2.0 l’any 2012, hem realitzat 18 xerrades i hem pogut gaudir de la presència de moltes persones especialitzades. Seria llarg  anomenar-los tots, però  volem  agrair també la presència i bona disposició dels nostres ponents i col·laboradors, Idigital i l’Antena del coneixement- URV

També volem agrair als nostres amfitrions, l’Hotel Class de Valls que ens han acollit a les seves instal·lacions per a portar a terme les nostres jornades.

Finalment també, agrair als assistents  a les jornades que ens han acompanyat al llarg d’aquests dos anys i mig.

Esperem que ens tornem  a veure aviat en una nova edició de les Jornades 2.0. Fins aviat!

Us deixem les fotos de la última xerrada: