El llibre. “Un llarg viatge”

· Moltes idees, sentiments que han sortit expressats en escrit i és una manera empàtica de tractar temes que afecten a la nostra societat i que molts hem patit, patim o patirem, però amb una gran il·lusió per la vida

.Durant molt de temps la idea se’m passava per el cap, deia l’autor del manuscrit, que va trobar en escriure una manera profitosa de treure tot el que sentia, pensava i volia explicar sobre tot el que havia viscut, aprés i que l’hi hagués fet reflexionar, com diu ell , es una forma útil de trobar-se i ser comprés per moltes persones que la por, inquietud a ser jutjades o la ignorància de certs temes tan delicats com és la presó, i tot el que comporta aquest tipus de camins, s’han preguntat durant molts cops i no hi trobaven una resposta, actualment ja poden trobar respostes o servir d’aprenentatge per a moltes persones que pateixen incomprensió o han tingut circumstàncies difícils que han superat o estan patint, l’únic que es vol aconseguir amb aquest llibre es poder compartir i que a cadascú li sigui el més útil possible.

El llibre, ” Un llarg viatge” va ser començat a escriure per poder treure tot el nervi i ansietat que comportava tot el que havia patit i la meva estada dins la presó,com em va explicar l’intern.

·Amb tot el que això comporta, per ell i tot qui pot llegir el llibre,escrit, cal dir que sap que transmet però que per entendre tot de la millor manera, no has de jutjar sinó estar disposat a conèixer i entendre el motiu per el qual ell escriu tot el que es pot llegir.

Com va dir, una frase que em va quedar marcada, qui no vol escoltar no t’entendrà mai, i això està clar, per poder opinar sobre la vida d’algú s’ha de començar per saber els motius de motes qüestions, tant del dia a dia com vivències que van marcar l’autor.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “El llibre. “Un llarg viatge””