Nous Artistes, Nous temes

Música, lletres, ritmes diversos que s’ajunten dins de l’espai i flueixen com mai.

Aquí tenim nivell, hi ha qualitat i les tendències marquen estils.

No són pocs, fan servir el espai que hi ha al teatre per a gravar les cançons i fan servir un productor propi que crea i utilitza l’Audacity, cosa que és molt complicada degut a totes les interaccions i funcions del programa, cal dir també que fer-ho dins la presó té també molt mèrit, igual que el que tenen tots els cantants que són de la fàbrica Quatre Camins.

El talent, vingut de barris d’arreu de Catalunya i amb ritmes d’arreu del món, aconsegueixen a través de les lletres treure el que han viscut cadascun,i la seva història particular i explicar-no el punt de vista que els fa sonar amb aquests ritmes joves i amb molta vitalitat.

Les seves musiques, les seves cançons, aconsegueixen que arribin a tothom qui escolta i entengui moltes coses que igual si no són explicades serien jutjades.

“La música dona pau, la música allibera, la música uneix i aquí la música ens ha fet créixer.”

El Primer video resum del canal.

Per a poder penjar tots els vídeos que hem fet vam haver de crear un canal de Youtube de la Xarxa Òmnia, així els vídeos podien ser vists per qualsevol persona fora murs, cosa que facilita la visualització de tot el que fem per qualsevol, es important donar-nos a conèixer, també les virtuts nostres, i pocs i poques poden imaginar les destreses que alguns arribem a tenir.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *