Nov 11 2010

Tot just comencem l’aventura…

Posted at 15:49 under Òmnia


Benvolguts,

Ens presentem per donar-vos a conèixer els serveis que prestem com Punt Òmnia.

Descripció de la ubicació del Punt Òmnia i de les activitats que es porten a terme:
El Punt Òmnia Eth Haro està situat a Les, a la plaça deth Haro en l’antiga biblioteca. Acabem d’engegar aquest projecte per intentar dinamitzar un espai en el que pretenem que conflueixin gent totes les edats i de totes les cultures. Pels matins durem activitats destinades a la població majoritàriament adulta (inserció laboral, tallers d’iniciació al món informàtic i franges horàries d’ús lliure dels equipaments informàtics i de la connexió a Internet). Durant les tardes durem a terme un altre tipus d’activitats que aniran destinades a un públic més jove (tallers relacionats amb el món de la informàtica, tallers de jocs educatius amb els més petits per introduir-les a les noves tecnologies i franges horàries d’ús lliure dels equipaments informàtics i de la connexió a Internet).
També volem aprofitar l’espai de la segona planta de la biblioteca per crear una petita sala d’estudi i de lectura lliure i oberta a qualsevol persona. Per acabar, també reobrirem les consultes i estudi de l’Arxiu M. Calzado (És el fons més extens i documentat sobre la historia de la Vall d’Aran) situat al mateix edifici.

Projecte Òmnia Dins del punt (serveis, equipaments, …):

A part de totes les activitats esmentades anteriorment, volem presentar-vos el projecte Òmnia que pretén facilitar l’accés les noves tecnologies al conjunt de la població de Les i pobles veïns.
Equipament del Punt, el projecte Òmnia es materialitza de la següent manera:
– Sala Òmnia amb 7 ordinadors amb connexió ADSL a Internet.
– 1 impresora multifunció amb escàner (color).
– El dinamitzador del Punt Òmnia és la persona encarregada de donar suport en l’aprenentatge i de promoure les activitats que siguin demanades pels usuaris. El dinamitzador sempre intentarà promoure les activitats relacionades amb les noves tecnologies.

D’aquesta manera s’intenta potenciar-se un ús més social d’Internet.

Tots els serveis que ofereix el Punt Òmnia són totalment gratuïts:

1) Qualsevol persona podrà participar als tallers i cursos programats pel Punt Òmnia. Ademés els usuaris podran proposar i participar en la creació de nous tallers i cursos.
2) Qualsevol persona del poble i pobles veïns, pot venir per fer ús lliure i individual de l’equip informàtic. Aquest ús és limitat a la franja horària  marcada per aquesta funció.
3) Les entitats o associacions que no disposen d’equips informàtics podran utilitzar puntualment els nostres equipaments.

Esperant que el nostre servei pugui interessar-vos, no dubteu ar posar-vos en el contacte amb nosaltres.

La persona de contacte per qualsevol servei del Punt Òmnia és el dinamitzador (Hug de la Rosa).

Així doncs, us convidem per venir per conèixer aquest nou espai que hi ha al poble.

Moltes gràcies i fins aviat!

No responses yet