Arxiu mensual: febrer de 2011

Usuari NOMBRE 300 en el nostre Accés Lliure!!

Bon diaaaaaaa!!

Us anunciem que aquest divendres passat vam aconseguir arribar al usuari nombre 300 al nostre Accés Lliure. De fet es van fer sòcies les usuàries nombres 299 i 301 a més del nostre usuari 300, així que com veieu van pujant el nombre d’usuaris que s’apropen al nostre Accés Lliure per a practicar i experimentar amb l’ordinador. Ja sabeu que ho fem els DILLUNS, DIMECRES i DIVENDRES de 13h a 14h i els DIMARTS i DIJOUS de 15h a 16h.

Aquí us deixem una bonica estampa en la que surten Esperanza (la nostra usuària més veterana), Fanta (la més fidel al nostre Accés Lliure), Casilda i Barbara (les usuàries 299 i 301 respectivament) i per últim el nostre usuari NOMBRE 300 que es diu Jesús!!

Benvolgudes i benvolguts sigueu totes i tots!!

Photobucket

Veient la televisió al curs de Internet

Ahir els alumnes del nostre curs d’Internet van descobrir que es pot veure la televisió per Internet, tant en directe com en diferit. Algunes de les avantatges que van valorar d’aquesta opció són que d’aquesta manera mai es perdran el capítol de la telenovel·la del migdia o de la sèrie de la nit i podran veure qui va guanyar la preselecció per al Festival de Eurovisió 😉 Tot un gran descobriment!!

Veient el vídeo sobre l’hipertext, els ordinadors i la xarxa en general amb els alumnes

La setmana passada vam veure el vídeo que vaig trobar a la pàgina web del Edu3.cat sobre l’hipertext, els ordinadors i la xarxa en general amb els alumnes de tots els cursos, tant d’Iniciació a l’ordinador com d’Internet.

D’aquesta manera van entendre una mica millor com funciona la xarxa i la semblança que en té amb el cervell humà ja que quan pensem ho fem per associació d’idees com succeeix amb els enllaços que trobem a les pàgines web. Així Internet es converteix en una eina molt potent per l’aprenentatge.

També vam veure com eren els primers ordinadors i ens va sorprendre molt el primer ratolí de la història 🙂

Taller de màgia per a nens al Centre Cívic La Salut

Aquest divendres a la tarda vam anar amb Jahir, Waqar i Dildar a un Taller de Màgia que feien al Centre Cívic La Salut. Veritablement pensava que hi hauria un taller de màgia per a nens però ens vam trobar amb un espectacle de màgia en el que  participaven els nens que ja havien fet el taller el dilluns i el dimecres abans… De totes maneres ens vam quedar una estona veient l’espectacle i vam participar com ajudants en alguns trucs. A continuació podeu veure les fotos que em van fer els nens amb el mòbil quan em van escollir entre el públic com ajudant-a…

Projecte Singular Futur al Punt Òmnia

Bona tarda a tothom!

Des del dilluns tinc un parell de nous ajudants joves i plens d’idees fresques…es tracta de Sabrine i Umar que vénen una horeta cada dilluns i dimecres per “aprendre l’ofici”.

I és que el nostre Punt Òmnia col·labora en el Projecte Singular Futur organitzat per l’Ajuntament de Badalona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb el suport de l’entitat especialitzada en orientació laboral i recerca d’ocupació Insercoop SCCL. Aquest Projecte té com a objectiu fonamental aconseguir la reducció de l’abandonament escolar, l’assoliment de les competències bàsiques i una millor cohesió social entre l’alumnat. D’aquesta manera els xavals adquireixen coneixements relacionats amb l’àmbit laboral a partir de la seva pròpia experiència dins de l’entitat o empresa col·laboradora.

Sabrine i Umar, us desitgem una bona estada en el nostre Punt Òmnia La Salut Alta!

Photobucket

Uns es van…però uns altres tornen!

Com ja sabeu el Programa Connecta’t de les Oficines de Treball malauradament s’ha acabat 🙁

Però des del nostre Punt Òmnia de La Salut Alta volem seguir atenent a totes aquelles persones que es troben en situació d’atur, per la qual cosa hem obert el nostre Club de Feina en horari de 3 a 5 de la tarda els divendres.

Aquí us deixo unes fotos dels nostres primers usuaris del nou curs, esperem que al llarg d’aquest any siguin moltes les persones que passin per aquí i que, sobretot, trobin feina.