Arxiu mensual: gener de 2017

VISITA DE L’ALCALDESSA DE BADALONA

El dilluns dia 23 de gener ens va visitar l’alcaldessa de Badalona Dolors Sabater. Va venir al Centre Cívic la Salut Alta i va veure les dependències del Casal on treballen diferents grups. També va passar pel  Punt Òmnia que en aquesta hora dels dilluns treballem a un taller de  “lectoescriptura” amb les dones del grup Conex. L’alcaldessa es va interessar per les activitats que feiem, i com que prové del món educatiu vam comentar la importancia de incorporar-se a les noves tecnologies malgrat que sigui a la vellesa. Aquí us deixem dues fotos del moment.

IMG_20170123_185417
La Marta Mancheño del Punt Òmnia. Ricardo Dominguez conserge CC Cívic. Dolors Sabaté Alcaldessa de Badalona. Susana Carmona Responsable de CC la Salut Alta

IMG_20170123_185456
Dones del grup CONEX amb l’alcaldessa de Badalona, Marta Mancheño Dinamitzadora Punt Òmnia Badalona Salut Alta. Susana Carmona Responsable CC Badalona Salut Alta

FESTA FINAL: “CAMPANYA NO DEIXIS RASTRE”

Benvolguts usuaris: us volem convidar a la festa del final de  campanya informativa sobre “Tinença Responsable de Gossos” que s’ha organitzat des de la Comissió de Convivència del Pla Desenvolupament Comunitari La Salut- Llefià. Durant els mesos de novembre i desembre 2016 s’ha dut a terme per les Agents cíviques de Co-neix i veïnes dels barris de La Salut I Llefià que han informat els propietaris de gossos de les normes bàsiques de civisme: recollida d’excrements, normativa sobre gossos perillosos, cens i xipat i sobre el respecte en les zones infantils.

S’ha fet un curs formatiu dirigit als propietaris de mascotes per informar-los d’aquestes qüestions i sobre la cura de les mascotes perquè aquestes gaudeixin una bona salut. També s’han fet entrevistes a peu de carrer a propietaris de mascotes per esbrinar les necessitats d’espais públics i propostes per solucionar els problemes d’incivisme.

Actualment la campanya continua en la següent fase, de control mitjançant la Guàrdia Urbana que vigila que es compleixin les normatives legals i les ordenances cíviques, aixecant actes en cas d’incompliment.

Esperem que aquestes accions siguin un primer pas perquè ser totes i tots siguem més conscients, que tot i que és molt positiu tenir una mascota, cal poder gaudir amb seguretat i respecte dels espais públics que compartim.

Cartel Conciertofesta-gossosCaptura de 2017-01-18 14:06:11

 

DEL 9 AL 13 DE GENER: INSCRIPCIONS AL PUNT ÒMNIA BADALONA SALUT ALTA

Bon any 2017 benvolguts usuaris i usuàries:

Ja tenim sortint del forn el cartell amb les activitats pel primer quadrimestre del 2017.

Com sempre per ultimar les inscripcions podeu venir al Punt Òmnia del 9 al 13 de Gener. C/ Pau Píferrer 109. O trucant al  Tf: 934602814.

També si ja sou usuaris podeu utilitzar el correu electrònic: salutalta@xarxaomnia.gencat.cat

CARTELL_QUADRIMESTRE1_SALUT