Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

ELS CASTELLS PATRIMONI IMMATERIAL DE LA HUMANITAT

El Punt Òmnia de Valls fa ressò amb la proclamació per part de l’UNESCO, dels Castells Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

La Plaça del Blat immersa en el repic de les campanes, els coets, la traca i l’alliberament dels globus amb els colors de les dues colles castelleres vallenques, esclata i dóna pas a la celebració amb crits d’alegria i satisfacció dins la mateixa plaça.

Albert Batet, actual alcalde de Valls, és entrevistat pel Grup Fem Barri del Punt Òmnia del Barri Antic de Valls just després del discurs per part dels dos caps de colla. Per aquest, representa una gran satisfacció i orgull; 200 anys d’història castellera representen el reconeixement per a moltes persones i pobles. Aquesta proclamació és un fet molt positiu per la nostra ciutat i per el món casteller, ajudarà a la ciutat de Valls a tenir el museu casteller.

Pots ampliar la notícia a la pàgina de Fem Barri del Punt Òmnia del Barri Antic de  Valls

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *