La seguretat al núvol a la propera xerrada del cicle Jornades 2.0

TM

La propera xerrada del cicle de Jornades 2.0 estarà a càrrec de Tomàs Moré, consultor de CESICAT.

En Tomàs Moré ha estat consultor d’empresa dedicat a la promoció de les TIC per la millora de la competitivitat i la productivitat de les empreses des de fa uns anys. Primer al Centre Tecnològic de Granollers, CTUG, depenent de l’Ajuntament de Granollers i a Granollers Mercat, on assessorava emprenedors en l’ús de la tecnologia. Posteriorment coordinador del Pla PIMESTIC, que per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació promovia l’ús de les TIC a les PIMES  arreu de Catalunya. Actualment desenvolupa activitat de promoció de la seguretat TIC per a ciutadania, empresa i administracions locals. És project manager del projecte Safer Internet Programme europeu a Catalunya, activitat que coordina amb Protégeles.   Participa en el programa idigital en la promoció de la seguretat TIC a les empreses catalanes i difon els serveis del Centre de Seguretat de la Informació adreçats a les Administracions Locals catalanes.

CESICAT,  el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya,  “és l’organisme executor del pla nacional d’impuls de la seguretat TIC aprovat pel govern de la Generalitat de Catalunya el 17 de març de 2009.

La missió del Pla nacional d’impuls de la seguretat TIC a Catalunya és: Garantir una Societat de la Informació Segura per a tots a Catalunya, operant un Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya, com a eina per a la generació d’un teixit empresarial català d’aplicacions i serveis de seguretat TIC que sigui referent nacional i internacional.

El Pla nacional d’impuls de la seguretat TIC a Catalunya s’estructura al voltant de quatre objectius estratègics principals:

  • Executar l’estratègia nacional de seguretat TIC establerta pel Govern de la Generalitat de Catalunya.
  • Suport a la protecció de les infraestructures crítiques TIC nacionals.
  • Promoció d’un teixit empresarial català sòlid en seguretat TIC.
  • Increment de la confiança i protecció de la ciutadania catalana en la societat de la informació.” (Font: www.cesicat.cat)

Com veieu, el nostre convidat té molta experiència en el camp de les TIC i ens podrà  a explicar molt bé el tema de la xerrada: La seguretat TIC per a empreses que migren al núvol.

La xerrada serà el proper dimecres 27 de març a les 20h a l’Hotel Class de Valls.

Esteu tots i totes convidats! Per facilitar-nos la previsió d’assitents us demanem confirmar assistència al 977 612010.

Podeu veure AQUÍ  les fotos de la xerrada.

Podeu veure la presentació Presentació Seguretat Empreses Nuvol-Valls