TIC i Turisme a les Jornades 2.0

JMGAquest proper dimecres 16 de juliol tenim la propera xerrada del cicle Jornades 2.0 #J20Valls.

En aquesta ocasió comptarem amb la presència del Josep Maria Galià, Enginyer Superior en Telecomunicacions, Director de l’empresa Emprèn, solucions integrals per a l’empresa, consultor Idigital i expert TIC amb àmplia experiència en el sector Turisme i l’assessorament a empreses.

Segons l’estudi 2012 sobre Les TIC en el sector turístic: El turisme és clau en l’economia catalana: representa l’11% del PIB i ocupa més de 400 mil persones. Tot i la conjuntura actual, és un sector en creixement, i per aquest motiu els indicadors l’assenyalen com un dels principals motors per impulsar la recuperació econòmica del país.

La introducció de les TIC dins del sector turístic, i sobretot el creixent ús d’Internet per part dels turistes a l‘hora de planejar, reservar, comprar i comentar un viatge, està suposant un canvi substancial en la manera tradicional d’operar i afecta tots els actors de l’ecosistema turístic. Tots aquests canvis obliguen els agents turístics, tant públics com privats, a adaptar-se i innovar per tal de continuar sent competitius. Podeu accedir al document des d’AQUÍ.

La xerrada serà, com sempre, a l’Hotel Class de Valls . Per a participar podeu fer la vostra inscripció directament a:  http://bit.ly/1gWnig3 o bé trucant al 977 612010.

Us hi esperem!