Acaba la sèrie de tallers de mòbils amb la xerrada de llenguatge digital

Unes 25 persones es van reunir el passat dijous 5 de març a la xerrada sobre “Llenguatge digital” que es va realitzar a la sala d’actes Ca Creus de Valls i que va concloure la sèrie de tallers sobre mòbils i Internet que s’han realitzat al llarg del trimestre.

La xerrada va ser la cloenda d’una sèrie de 3 tallers adreçats a majors de 55 anys: “Com funciona el teu mòbil?”, “Les aplicacions mòbils” i finalment, “Internet i l’enviament de missatges”. En total, han participat una trentena de persones als diferents tallers, que han tingut molt bona acollida entre els assistents i que s’espera poder tornar a repetir.

A la xerrada es van explicar conceptes vinculats amb el món d’Internet, els ordinadors i la telefonia mòbil, com ara: wifi, skype, hashtag, software, hardware, sistema operatiu, etc. Podeu veure la presentació que ens ha facilitat el ponent de la xerrada Diego Padilla en aquest enllaç.

Aquestes activitats han estat organitzades pel Punt Òmnia al Centre Cívic de Valls, en un conveni de col·laboració amb Vodafone i la Fundació Peres Tarrés.

Aviat us informarem dels tallers i xerrades del trimestre abril-juny 2015.

Podeu veure les fotos: