Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

El blog com a eina de promoció personal i professional a les Jornades 2.0

traseraAquest proper dijous 30 d’abril a les 19.30 h tenim la nova xerrada del cicle de Jornades 2.0. En aquesta ocasió parlarem de blogs de la mà de Txaber Allue  i la Raquel Cantos. Els nostres convidats ens explicaran com van iniciar la seva experiència al món dels  blogs i les xarxes socials i de quina manera han estat una ajuda al desenvolupament de les seves activitats personals i professionals.

El Txaber Allue és el creador del blog El cocinero fiel on periòdicament va penjant receptes i consells de cuina. Per la seva part, la Raquel Cantos, té un blog dins de la seva pàgina Dolça fantasia, on a més de vendre els seus productes, informar de cursos i tallers, dóna a conèixer les seves creacions en el món de la pastisseria creativa i el fondant.

En aquesta ocasió el tast de vi l’oferirà  Vins Padrò de Bràfimel cocinero fiel

La xerrada serà, com sempre, a l‘Hotel Class de Valls i esteu tots i totes convidats.

Per ajudar-nos a a fer previsions de l’aforament, podeu fer les vostres inscripcions telefònicament al 977 612010 o bé a a través del formulari en línia:  http://bit.ly/1gWnig3

Podeu veure les fotos de la jornada AQUÍ