Ignasi Alcalde presenta la nova xerrada a les Jornades 2.0: Les dades a la societat del coneixement

Ignasi AlcaldeDimecres 25 de maig, el convidat a les Jornades 2.0  serà Ignasi Alcalde, consultor i formador en gestió del coneixement, visualització de dades i innovació.

L’Ignasi Alcalde ens presentarà aquesta nova xerrada del cicle de Jornades 2.0 i parlarà de “Les dades a la societat del coneixement” i de com transformar aquesta  ingent quantitat d’informació en coneixement significatiu.

La visualització de les dades consisteix, per tant, a transformar informació en imatges que faciliten la extracció de significat. És important saber aprofitar aquesta capacitat per comunicar-nos amb més eficàcia.

Segons les seves paraules, “el futur de les dades és molt  prometedor doncs s’ajunten dues revolucions innovadores que són el big data i l’internet de les coses, que ens ofereix un gran volum de dades d’on hem de saber triar, analitzar i oferir valor per prendre decisions“.

Recentment l’Ignasi Alcalde ha escrit un llibre: Visualitzación de la información, de los datos al conocimiento  que podeu trobar a Amazon.

Podeu visitar la seva pàgina web: www.ignasialcalde.es

Visitar la seva pàgina de facebook o seguir-lo a Twitter :

Per accedir al programa de les Jornades cliqueu l’enllaç: Programa sencer

 Dimecres 25  de maig a les 19.30h. a l’Hotel Class de Valls.

Podeu fer les vostres inscripcions:

 http://bit.ly/1gWnig3 o trucant al 977 612010.

Us hi esperem!

Podeu veure les fotos de la jornada en aquest enllaç  i accedir a la presentació de l’Ignasi Alcalde: Infografia Valls