La Web

La Web Jude Milhon Punt Òmnia

A principis de Febrer del 2024, la dinamitzadora d’aquest espai que ens aguanta matí si i matí també, va veure que això de la productivitat efectiva d’alguns alumnes no era gaire eficaç, amb el que va proposar a una persona fer una web per al Punt Òmnia Jude Milhon i no utilitzant l’espai per a mirar vídeos o el diari, ell va acceptar.

A dia d’avui ha realitzat la web i escriu i fa el manteniment de tot el contingut visible de la web, cosa que ni ell mateix s’esperava que faria i sobretot aprendria i enriquiria el seu coneixement i futur.

Tot un repte, personalment crec que assolit, sinó no podríeu ser partícips del que esteu llegint.

Ella va proposar fer una cosa que no moltes persones havien aconseguit que fes amb un ordinador, i mira que la facilitat i intel·ligència estaven, l’únic que el potencial o les ganes no hi eren per a coses de profit.

Personalment crec que fer la web ens ha servit a tots per a donar visibilitat a tot el que hem pogut arribar a fer i farem en un futur a través de diferents programes i aptituds que tenim, ja que cadascú aprofita per explotar allò que se l’hi dóna millor.

En un inici vam fer servir el programa WordPress.com però vam haver de fer el lloc web actual amb el WordPressp.org ja que era on s’havia de publicar, degut a que no podíem importar el primer lloc web per culpa la temàtica en la aparença i estructura del web, vam haver de realitzar l’actual des de una plantilla nova i on era tot diferent, cosa que ha resultat no menys complicada, ja que la configuració en les opcions a la hora de crear el lloc eren diverses i amb una estructura molt més variada i que tenia moltes més configuracions i opcions.

A la hora de fer la web, volia que quedes clar que tots tenim històries i que no som un fet puntual de la nostra vida, que hem pagat i estem pagant les conseqüències però que se’ns han de donar les mateixes oportunitats ja que jutjar no fa bé i fa impossible que la societat pugui avançar.

Creiem que donar visibilitat en els nostres projectes pot permetre un canal perquè en un futur a la hora de tornar a la societat actual en la que es viu fora dels murs, ens sentim valorats, i que la nostra feina sigui útil, perquè a la hora de fer nosaltres hem posat tot el que teníem per a poder donar veu als nostres sentiments i ganes de fer les coses que ens agraden i ens ajuden a avançar, ja sigui la música, la edició de vídeos, fer Photoshop, escriure, poder realment treure el que tenim.

Es bo aprofitar les noves tecnologies i els espais com aquest, ja que fomenten la creativitat nostre, ens ajuden aprendre els valors de la perseverança, el aprendre, el respecte entre nosaltres i saber que tot el que fem si es fa bé ens fa estar bé a nosaltres i després podem compartir l’èxit amb tots qui ho valoren, i això es l’objectiu d’aquests espais, pensem que ens ajuden a treure el millor i que si perdura pot ser eficaç i ajudar a moltes persones a veure aquest món d’un nou punt de vista, perquè com deia Virginia Woolf; ” No hi ha barrera, cadenat, ni pany que puguis imposar a la llibertat de la teva ment”.

I pensem que aquesta és la principal lliçó que ens fa reflexionar, almenys jo Salim ho penso.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *