“II Concurs VENT DEL NORD”

Participem al Concurs VENT DEL NORD

Participem en el II Concurs de Curtmetratges dins del III Festival de Cinema i Audiovisual – Vent del Nord

Centres Penitenciaris de Catalunya, a través del Espai Òmnia i el talent dels nostres participants.

Tenim tantes ganes de fer-ho bé que a qualsevol concurs ens presentem perquè puguin veure tot el que sabem fer i que ens valorin l’esforç fet en aquest indret tant gris com es la presó, però on sorgeixen llums amb un gran talent.

Per al II Concurs Vent del Nord nosaltres tenim dues candidatures, en una és tractat el tema de la immigració i tot el que comporta per a totes les persones immigrants el fet de deixar la cultura, tradicions, familiars , amics o una vida en un altre indret per aconseguir un futur millor i més digne, una lluita encara avui dia que perdura i cada cop es veu mes incrementada.

Cal dir que el Videoclip té de nom : Mi gente, degut a que l’artista reflexiona sobre la terra seva i tot el que ha viscut durant aquests llargs anys fora del país natiu.

Cal dir que és una mostra molt real, detallada i amb un gran cúmul de sentiments que fan que el relat emocioni.

La segona candidatura al concurs es tracta d’un curtmetratge de nom ; La Llibertat a la màquina del temps, on és fa reflexionar a tots els espectadors sobre el que és la llibertat i el que ella mateixa comporta, ja sigui llibertat d’expressió o altres tipus de llibertats que són poc recordades i molt vulnerades.

Tanmateix guanyin el concurs tant com si no, el nostre objectiu principal, donar-nos a conèixer l’hem assolit d’una manera que fa que qualsevol persona que hagi pogut ser particip del nostre treball, pugui reflexionar i poder veure la vida d’una manera diferent a la que aquella persona tenia abans de veure la feina presentada.

Molts cops ens hem sentit poc valorats, i aquests tipus de concursos, apart de donar-nos veu, ens fan voler treure el millor de nosaltres, i això es el que ens omple i ens fa millors, ajudar a la gent deixar els perjudicis i que la societat pugui avançar en conjunt, sempre recordant que dins les presons també hi ha grans artistes i gent que té molt a oferir i explicar.

Pensem que tots aquests videoclips, curtmetratges, ens uneixen com a equip de treball i sobretot permeten al qui fa el vídeo o contingut, que tingui un canal per a poder expressar-se, fer-se entendre i veure que la seva feina és sobretot coneguda, valorada, aquest és el regal més important que podem aconseguir aquí dins.

No obstant si guanyem millor, però com és sol dir, EL IMPORTANT ÉS PARTICIPAR.

Aquests són una mostra de les 2 candidatures, esperem que us agradin o almenys facin reflexionar-vos.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *