Sant Jordi 2024

Aquest 23 d’abril festa de Sant Jordi arreu de Catalunya, dins la presó ho celebrem el 24, amb la Fira del CP Quatre Camins per al Sant Jordi, cosa que fa que la presó estigui més animada. Hi ha també unes parades al poliesportiu i es fan campionats de bàsquet, futbol i pales, cosa que fomenta la participació de tots nosaltres en unes celebracions no menys importants dins del territori, ja que la tradició és molt antiga i forma part del “folklore” català, i fem equip i bon rotllo amb tots els mòduls de la presó, cosa no tant habitual.

Sant Jordi és la tradició més reconeguda arreu del territori català, i aquí sempre volem passar-ho bé i fer i aconseguir que tothom participi durant la diada de les roses i els llibres, i per gaudir fem manualitats diverses per a poder vendre-les a les parades de la fira, on també hi han “kokolocos”, que són uns clauers, encens, productes de esportistes i articles que no trobem a la tenda del centre, com per exemple cantimplores, tapers, salses com Tabasco, articles per a nenes i nens més menuts com o són els “peluixos” i per sobre de tot també hi trobem la ROSA de Sant Jordi per a poder regalar juntament amb els punts de llibre fets per nosaltres amb dibuixos, escàner i una mica de programes d’edició que han fet que cada punt de llibre tingui un toc molt personal i siguin molt atractius.

Per altre banda a l’espai un alumne va fer el conte de Sant Jordi amb el programa Canva i on d’una manera didàctica i per a infants va explicar la llegenda tan famosa on la princesa és rescatada davant del drac ferotge per el cavaller que havia sigut cridat per el rei, degut a que la seva filla corria perill.

A través de les diferents diapositives podeu conèixer la llegenda de la manera menys habitual, a l’estil còmic i fet per un intern.

Dos en una, així que desitjem que el llibre us agradi tant com a nosaltres i que passeu una BONA DIADA DE SANT JORDI A TOTS I TOTES!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *